ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


905 αναγνώστες
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013
11:38

Η κοινωνία θέλει εργασία, χρήματα και όχι μόνο συσσίτια. Τα Χριστούγεννα του 2013, μοιάζουν να έχουν βγει από εικόνες περασμένων δεκαετιών για τη χώρα μας και την ελληνική κοινωνία. Η Ελλάδα του χρηματιστηρίου, η ισχυρή Ελλάδα του πάλαι ποτέ Σημίτη, με όλα τα Βαλκάνια στα πόδια μας (τράπεζες, επιχειρήσεις, real estate κλπ), η Ελλάδα του σύγχρονου επιτεύγματος των Ολυμπιακών Αγώνων, δεν υπάρχει πια. Το όνειρο αποδείχθηκε όνειρο θερινής νυκτός και οι αυταπάτες τελείωσαν. Σήμερα τη θέση στα παραπάνω παίρνει μια Ελλάδα της επαιτείας, της φτώχειας, της εξαθλίωσης, της μιζέριας, της νέας μετανάστευσης, μια Ελλάδα που σιγά- σιγά μετατρέπεται σε χώρα τριτοκοσμική, βαλκανική ή Μέσης Ανατολής.

Τις τελευταίες μέρες και λόγω εορτών, έχει αυξηθεί το αίσθημα φιλανθρωπίας, άτομα, τοπικές κοινωνίες, μη κυβερνητικές οργανώσεις, σωματεία, σύλλογοι, εκκλησία, εθελοντές κλπ μαζεύουμε τρόφιμα ( και τελευταία κονσέρβες, επειδή πολλά νοικοκυριά δεν έχουν ρεύμα να μαγειρέψουν ή χρήματα για μπουκάλες υγραερίου, λες και είμαστε στη Συρία), για τους απόρους, παιχνίδια, ρούχα, φάρμακα, σκεπάσματα και ότι άλλο έχουν ανάγκη οι συνάνθρωποί μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις.

Αυτό όμως αποτελεί και την καλή μεριά της κρίσης και γι αυτό για την ώρα διατηρείτε μια σχετική ισορροπία. Γονείς μένουν με τα παιδιά τους, συνταξιούχοι μοιράζονται τις συντάξεις και μένουν με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, η Εκκλησία, Δήμοι και οι ΜΚΟ με τους εθελοντές βρίσκονται σε κάθε γωνιά παρέχοντας τα στοιχειώδη τουλάχιστον για να μην πεθάνουν συνάνθρωποί μας (μια μερίδα φαγητού, φάρμακα, χρηματική βοήθεια). Η αλληλεγγύη, η αλληλοβοήθεια και η στήριξη είναι πρωτόγνωρη, έχει όμως και τις αντοχές της.

‘Ένα κράτος δεν μπορεί συνεχώς να ζει με συσσίτια και μέσα σε μια διαδικασία αργού θανάτου για τους πολίτες του αλλά και για το ίδιο. Από τα 9,5 εκατομμύρια που μείναμε στη χώρα (βγάζουμε τους νέους μετανάστες και τους ξένους που αναχώρησαν οικειοθελώς για άλλες χώρες), το 1,5 εκατομμύριο είναι οι άνεργοι, εκ των οποίων μόνο οι 160 χιλιάδες λαμβάνουν επίδομα ανεργίας. 2.7 εκατομμύρια είναι οι συνταξιούχοι και όσοι εργάζονται έχουν χαμηλές πλέον απολαβές ή δεν πληρώνονται στην ώρα τους.

Την ώρα που η φορολογία θεριεύει, τα κόκκινα δάνεια στις τράπεζες έχουν ξεπεράσει τα 120 δις και έπεται συνέχεια. Οι άνεργοι θέλουν δουλειά, οι πολίτες που θα χάσουν τα σπίτια τους από τους πλειστηριασμούς θέλουν στέγη, τα παιδιά στα σχολεία θέλουν πετρέλαιο, τα νοσοκομεία θέλουν αναλώσιμα, τα σπίτια θέλουν πετρέλαιο και ρεύμα, οι αναξιοπαθούντες και μετά τις γιορτές θα θέλουν τρόφιμα, φάρμακα κλπ.

Και το ερώτημα που γεννάται είναι πόσο θα αντέξει μια κοινωνία, μια χώρα που βλέπει το 41% να είναι στο όριο της φτώχειας και κάτω από αυτό; Καλή λοιπόν η φιλανθρωπία αλλά δεν αγγίζει τη ρίζα του ζητήματος, Η κοινωνία όμως έχει ανάγκη από όραμα, ελπίδα και προοπτική. Ο αργός θάνατος μιας χώρας, η εξαθλίωση και η φτωχοποίηση και η απουσία ελπίδας μπορεί να οδηγήσουν σε αποσταθεροποίηση το πολιτικό σύστημα. Η οργή, η αγανάκτηση και τα αδιέξοδα των πολιτών θα ξεσπάσουν τότε ως τσουνάμι επί δικαίων και αδίκων και το 2014 δεν θα μοιάζει με τίποτα με τα προηγούμενα χρόνια.

Διαβάστε την Επικαιρότητα εδώ

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
330 αναγνώστες
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013
11:32

Προβοκατόρικο δημοσίευμα από τον Economist παρουσιάζει την Ελλάδα ως χώρα υποψήφια για κοινωνική αναταραχή και την τοποθετεί στο ίδιο επίπεδο κινδύνου με χώρες όπως η ... Αίγυπτος, το ... Μπαχρέιν, η .... Λιβύη, η .... Συρία και η ... Νιγηρία! Μάλιστα η Ελλάδα, κατά το περιοδικό που συνηθίζει να κάνει την "βρώμικη δουλειά διάφορων οικονομικών και πολιτικών κέντρων, είναι η μοναδική χώρα της Ε.Ε. ανάμεσα στις 19 χώρες που εμφανίζονται στον πίνακα “πολύ υψηλού κινδύνου”, για διαδηλώσεις και κοινωνικές αναταραχές το 2014.
 
Οι λόγοι και οι αιτίες του δημοσιεύματος προφανείς: Κλίμα τρομοκρατίας των συντηρητικών ψηφοφόρων εν όψει τον ευρωεκλογών και του κινδύνου κατάρρευσης της κυβέρνησης που στηρίζουν ακριβώς αυτά τα κέντρα τα οποία έχουν ανησυχούν στην ιδέα οτι αυτή η "συνεργαζόμενη" κυβέρνηση μπορεί να μην ανθέξει και να δώσει την θέση της σε μία άλλη κυβέρνηση που να θελήσει να επαναδιαπραγματευθεί ολόκληρο τον κύκλο των Μνημονίων υπό την πίεση της πατριωτικής δεξιάς που θα εξέλθει πανίσχυρη από τις επόμενες ευρωεκλογές ή τις εθνικές, όποτε αυτές και αν γίνουν.
 
Σύμφωνα με τον Economist, οι οικονομικές δυσπραγίες αν και συνήθως είναι βασική προϋπόθεση που ξεσπούν διαδηλώσεις, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός λόγος. “Η μείωση των εισοδημάτων και η υψηλή ανεργία δεν ακολουθούνται πάντοτε από κοινωνικές αναταραχές. Μόνο όταν οι οικονομικές δυσκολίες συνοδεύονται από άλλους παράγοντες, όπως, μεγάλη ανισότητα εισοδημάτων, μειωμένη κοινωνική πρόνοια, τότε υπάρχει υψηλό ρίσκο αστάθειας”, σημειώνει και αυτός είναι ο λόγος για να γίνουμε ... Συρία, κατά τους ευφάνταστους δημιουργούς του άρθρου..
 
“Ο πιο βασικός παράγοντας όμως που προκαλεί το ξέσπασμα κοινωνικών αναταραχών είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης στις κυβερνήσεις και τους θεσμούς, μια πραγματική κρίσης δημοκρατίας”, συμπληρώνει και ξεχνά ότι η ελληνικός λαός ωρίμασε μέσα από την τραγωδία του Μνημονίου έτσι ώστε να αναδεικνύει μεν υγιείς δυνάμεις ή εν πάση περιπτώσει άφθαρτες πολιτικές δυνάμεις, αλλά με δημοκρατικές διαδικασίες. Εκτός και αν φυσικά επιχειρήσουν να προχωρήσουν τα ξένα κέντρα σε επιβολή δικτατορίας, οπότε αλλάζουν τα δεδομένα...
 
Ο Economist είναι το μακρύ χέρι των τραπεζών, και των δανειστών. Το δημοσίευμα αυτό γράφτηκε με σκοπό να προκαλέσει φόβο στην κοινωνία ότι θα καταλήξει η Ελλάδα σαν την Συρία, εάν ο κόσμος ξεσηκωθεί και αντιδράσει στα επόμενα νέα μέτρα. Με το φόβο ενός χάους προσπαθούν να κρατήσουν τον κόσμο "φρόνιμο" και χωρίς αντίδραση. Στηρίζουν την κυβέρνηση  Α. Σαμαρα  καλλιεργώντας φοβίες ότι εάν καταρρεύσει η χώρα θα καταλήξει σαν τη Συρία ή την Αίγυπτο. Θυμίζουμε ότι κάπως έτσι είχαν υφαρπάσει την ψήφο του ελληνικού λαού στις εκλογές της 17ης Ιουνίου του 2012, με καταστροφολογία και τρομοκρατία...
 
Το κόλπο, όμως, πάλιωσε...

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
312 αναγνώστες
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013
11:24

Ωμή πρόκληση τις οποίες η Τουρκία, ως το μόνο αναθεωρητικό κράτος της περιοχής, προβαίνει, είχαμε σήμερα δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων με 12 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και αυτό παρά το μορατόριουμ αλλά και τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) που ας σημειωθεί ισχύουν από τις 24 Δεκεμβρίου! Ισχύουν δηλαδή μόνο για την Ελλάδα και όχι εκ των πραγμάτων για την Τουρκία.
 
Αλλά δεν ήταν μόνο οι σημερινές παραβιάσεις. Ούτε και εχθές η Άγκυρα ;ανήμερα των Χριστουγέννων σεβάστηκε την υπογραφή της στα ΜΟΕ και έστειλε κατασκοπευτικό αεροσκάφος CN-235MPA (με ειδικό εξοπλισμό καταγραφής ηλεκτρονικών σημάτων και επικοινωνιών) στην περιοχή του Καστελόριζου παραβιάζοντας 3 φορές τον ΕΕΧ. Εδώ έχουμε κάτι το οποίο χρήζει ιδιαίτερης παρατήρησης και προσοχής.
 
Ενώ η Ελλάδα τηρεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την υπογραφή των ΜΟΕ δεχόμενη μάλιστα με τους αρχηγούς της Αεροπορίας και Ναυτικού να έρχονται στα γραφεία τους Τούρκοι επιτελείς είτε τη στιγμή που γίνονται υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, είτε στην τελευταία περίπτωση της «πολιορκίας» της Σκύρου από τουρκική φρεγάτα, η Άγκυρα παρασπονδεί μεθοδικά και αποδεικνύει ότι είναι μια χώρα η οποία είναι πρακτικά αδύνατο να πειθαρχήσει στη διεθνή νομιμότητα.
 
Η σημερινή ημέρα όμως είχε και κάτι το αρνητικά ξεχωριστό. Ήταν η πρώτη φορά που δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων είχαμε 12 παραβιάσεις από αεροσκάφος CN-235 το οποίο πέταξε παραβιάζοντας τον ΕΕΧ στις περιοχές Σάμου, Ιμίων και Καστελόριζου. Οι περιοχές που επέλεξε το τουρκικό Ναυτικό για να πετάξει το CN-235 μόνο τυχαίες δεν είναι.
 
Αυτό γιατί εκεί σύμφωνα με επιτελείς του ΓΕΕΘΑ φοβούνται ότι η Τουρκία θα εκδηλώσει την πρόθεσή της για ένα θερμό (ενδεχομένως και θερμότατο) επεισόδιο στο Αιγαίο στο πλαίσιο της «εξαγωγής» της κρίσης που συγκλονίζει την πολιτική σκηνή της χώρας. 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
407 αναγνώστες
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2013
11:17

Το πυρηνοκίνητο-πυραυλοφόρο καταδρομικό «Μέγας Πέτρος» (PyotrVeliky), το ισχυρότερο πλοίο της Ρωσίας έδεσε στο λιμάνι της Λεμεσού και ετοιμάζεται να πλεύσει προς το Αιγαίο μαζί με άλλα πλοία προκειμένου να πραγματοποιούσαν κοινές ασκήσεις με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. Πρόκειται για ένα σαφές μήνυμα στήριξης σε Κύπρο και Ελλάδα από τη Μόσχα που ηχεί στην αντίπερα όχθη, την Τουρκία.
 
Κι αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που το ισχυρότερο πλοίο όλων των Στόλων της Ρωσία και το πιο βαριά εξοπλισμένο καταπλέει σε Κυπριακό λιμάνι. «Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη του "PyotrVeliky” στο λιμάνι της Λεμεσού στην ιστορία της διεθνούς συνεργασίας μεταξύ της Ρωσίας και της Δημοκρατίας της Κύπρου», ανέφερε ο εκπρόσωπος της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας Βαντίμ Σέργκα.
 
Το καταδρομικό θα επισκεφτεί ο Ρώσος πρέσβης στην Κύπρο Στανισλάβ Οσάντσκι, πιθανόν και κάποιο υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Σαφέστατο το ρωσικό μήνυμα προς την Κύπρο, αλλά και προς την Τουρκία. Ήδη τα απόνερα του «Μέγας Πέτρος» από τον κατάπλου του στο λιμάνι της Λεμεσού εκτόπισαν το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Barbaros» και τα συνοδευτικά του πλοία και το έστειλαν από την Κυπριακή ΑΟΖ που έκανε βόλτες στα τουρκικά χωρικά ύδατα.
 
Για το «Barbaros» η Τουρκία έχει εκδώσει NAVTEX, στην οποία αναφέρει πώς θα κάνει έρευνες δυτικά της Κύπρου, εντός της Κυπριακής ΑΟΖ και με κατεύθυνση το Καστελόριζο. Στην παρουσία του «Μέγας Πέτρος» και μόνο μαζεύτηκε στα τουρκικά χωρικά ύδατα. Μετά τον ανεφοδιασμό με τρόφιμα και την ξεκούραση του πληρώματος του Ρωσικού Καταδρομικού και των πεζοναυτών που φέρει στην Κύπρο το «Μέγας Πέτρος» θα πραγματοποιήσει κοινές ασκήσεις με πλοία του Ελληνικού Στόλου στην περιοχή μεταξύ της Κυπριακής ΑΟΖ και του Καστελορίζου.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνουν συντονισμένες ανθυποβρυχιακές ασκήσεις με ένα - τουλάχιστον - ρωσικό υποβρύχιο που επίσης θα πλεύσει στην περιοχή. Πρόκειται για μία κάθετη αναβάθμιση της ρωσικής ναυτικής παρουσίας στο Αιγαίο, την στιγμή που αναμένεται και η άφιξη του αεροπλανοφόρου "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" το οποίο διέκοψε το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού του για να έρθει από τον Βόρειο Ωκεανό στην Μεσόγειο, μια απόφαση που ελήφθη στο αποκορύφωμα της συριακής κρίσης.
 
Το «Μέγας Πέτρος» είναι κλάσης Kirov, που είναι η μεγαλύτερη κλάση σκαφών που υπηρετούν στο ρωσικό Ναυτικό σήμερα. Το μήκος του σκάφους ανέρχεται στα 252 μέτρα, πλάτος 28,5 μέτρα και βύθισμα 9,1 μέτρα ενώ το πλήρες εκτόπισμα είναι 28.000 τόνοι. Η πρόωση του σκάφους είναι συνδυασμός αντιδραστήρων και ατμοστρόβιλων CONAS και απαρτίζεται από δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες ΚΝ-3 και δύο ατμοστροβίλους GT3A-688 που του δίνουν μέγιστη ταχύτητα 32 κόμβων.
 
Όσον για τον οπλισμό τους; Ούτε συζήτηση.
 
Διαθέτει 20 πυραύλους κατά στόχων επιφανείας P-700 Granit (SS-N-19 Shipwreck), 14 βλήματα SS-N-14 για ανθυποβρυχιακές αποστολές, 96 (στο σκάφος PyotrVelikhy 48) αντιαεροπορικά βλήματα S-300F (SA-N-6 Grumble), 128 βλήματα 9K95 Tor (SA-N-9 Gauntlet) για άμυνα σημείου, και 44 πυραυ΄λους OSA-MA (SA-N-4 Gecko για μικρότερες αποστάσεις. Υπάρχει ακόμη ένα διπλό πυροβόλο AK-130 τρων 130 χλστ. και μέχρι και 6 ΑΚ-630 εξάκανα των 30 χλστ. και τέλος 6 αντιπυραυλικλα συστήματα 6 × CADS-N-1 Kashtan.
 
Το πλήρωμά του ανέρχεται στα 710 άτομα.
 
Η συμφωνία Σοιγκού-Αβραμόπουλου προβλέπει πώς σύντομα τα ρωσικά πλοία θα μπορούν να ελλιμενίζονται σε ελληνικά λιμάνια για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης, ανεφοδιασμού κλπ. Η συμφωνία αυτή έχει προκαλέσει ήδη «ταραχή» στην Τουρκία.
 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
420 αναγνώστες
Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013
11:40

Οι αξιωματικοί του ελληνικού στρατού μπορούν να εργαστούν σε ιδιωτική εταιρεία και να προωθούν πωλήσεις οπλικών συστημάτων, αρκεί να έχουν μεσολαβήσει τρία χρόνια από την αποστράτευσή τους. Δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα για ποιόν λόγο επιτρέπεται κάτι τέτοιο, έστω και έπειτα από τρία χρόνια. Ούτε και γιατί θα πρέπει οι στρατιωτικοί να συνταξιοδοτούνται νωρίς. Αυτό που σίγουρα είναι ακατανόητο είναι γιατί το ελληνικό δημόσιο σφυρίζει αδιάφορα γι΄ αυτή την υπόθεση.

Δεν μιλάμε για τα υποβρύχια ή για την αγορά του αιώνα. Μιλάμε για κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμα. Ο κόσμος το είχε τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι! Οι ξένες εταιρείες χρησιμοποιούν πρώην Έλληνες αξιωματικούς για να προωθήσουν τα συμφέροντά τους στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Κι απ΄ ό,τι φαίνεται από τις πρόσφατες αποκαλύψεις, κάθε εξοπλιστικό πρόγραμμα είναι μία υποψήφια υπόθεση διαφθοράς για τον αρμόδιο εισαγγελέα. Ήταν το άρθρο μου στο πρώτο φύλλο της εφημερίδας Κεφάλαιο. Δεν ανακαλύψαμε σήμερα τον τροχό. Αυτές είναι υποθέσεις αρκετά γνωστές σε όλους. Το πρόβλημα είναι ότι δεν τολμάει κανείς να φέρει τις υποθέσεις αυτές στο φως του ήλιου!

Δεν είναι μόνο τα χρήματα που χρησιμοποιούνται για τον εκμαυλισμό συνειδήσεων. Πιο σημαντικό για την Δημοκρατία μας είναι ότι μέσα από αυτές τις φαύλες διαδικασίες χρηματοδοτούνται ομάδες ανθρώπων που μπορεί στο μέλλον να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στα δρώμενα. Δεν πρόκειται απλά και μόνο για βαλίτσες με μαύρο χρήμα που εξαγοράζουν την ψήφο πολιτικών και στρατιωτικών και μετατρέπονται σε βίλες, καταθέσεις και ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς.

Δεν υπάρχουν αποδείξεις. Δεν μπορεί να υπάρξουν αποδείξεις, παρά μόνο αν αρχίσει να σκάβει βαθιά στην υπόθεση η ελληνική Δικαιοσύνη. Και το ερώτημα - κλειδί είναι γιατί το ελληνικό δημόσιο έχει δεχτεί την αντισυμβατική συμπεριφορά Ελλήνων αξιωματικών. Τι ακριβώς κρύβει η σχέση αυτή μεταξύ εταιρειών και στρατεύματος και γιατί δεν έχει επέμβει μέχρι σήμερα κάποιος για να σταματήσει την καταστρατήγηση των νόμων.

Οι αξιωματικοί που έχουν παραβιάσει τις συμβάσεις που οι ίδιοι έχουν υπογράψει με το  ελληνικό δημόσιο και δεν έχουν τηρήσει την ρήτρα της τριετίας (πενταετίας στο παρελθόν) θα πρέπει να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις κι ακόμη να επιστρέψουν τις συντάξεις τους στο δημόσιο. Αλλά και οι εταιρείες θα πρέπει να κληθούν να εξηγήσουν γιατί δέχτηκαν να συμμετάσχουν σε μία τέτοια ενέργεια. Φανταζόμαστε υπάρχουν ποινές γι΄ αυτές τις περιπτώσεις.

Σκεφτείτε πόσο ισχυρά είναι αυτά τα κυκλώματα που η πενταετία που ίσχυε επί σειρά δεκαετιών  έχει γίνει τριετία! Πενταετία στο παρελθόν, τριετία στην εποχή της κρίσης! Αντί να απαγορευτεί εντελώς! Τα εξοπλιστικά προγράμματα είναι μία πολύπλοκη υπόθεση που κρύβουν περισσότερα πράγματα από τις υποθέσεις του Άκη και των συνεργατών του. Κάποιοι φαίνεται να έκαναν την μπάζα της ζωής τους και κάποιοι άλλοι να εξυπηρέτησαν τις ιδεοληψίες τους. Οι δεύτεροι είναι σαφώς πιο επικίνδυνοι.

Στο παρελθόν υπήρξαν αιτήματα, κυρίως από την πλευρά της αριστεράς, για δημόσιο έλεγχο των εξοπλιστικών προγραμμάτων. Ήταν μία θέση που δεν την συζητούσαν καν τα κόμματα εξουσίας. Σήμερα ξέρουμε καλά για ποιόν λόγο... Όπως και ξέρουμε ότι  η εξουσία αρέσκεται να κρύβει τις αμαρτίες της κάτω από το μεγάλο χαλί του "εθνικού συμφέροντος". Μόνο που αδιαφάνεια και εθνικό συμφέρον είναι δύο έννοιες ξένες μεταξύ τους.

Ακόμη και σήμερα οι εισαγγελείς μπορούν αν θέλουν να διερευνήσουν τον σκοτεινό κόσμο του εμπορίου όπλων. Ας ξεκινήσουν από τους αξιωματικούς που έχουν παραβιάσει τις συμβάσεις τους. Κι από το ερώτημα "ποιός σας παρότρυνε να παρανομήσετε". Θα έχουν δουλειά για πολλά - πολλά χρόνια. Για τους εισαγγελείς ο λόγος!

Διαβάστε την Επικαιρότητα εδώ

 

 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
«Πρώτη<2345678910>Τελευταία»

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις