ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!
432 αναγνώστες
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013
10:41

Οι αυτουργοί της υπαγωγής της Ελλάδας στη μέγκενη του Μνημονίου δεν έχουν κάτσει ακόμα στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Στα εγκλήματα που έχουν διαπράξει περιλαμβάνεται και η γενοκτονία. Η λέξη δεν είναι υπερβολική ούτε αποτέλεσμα εμπάθειας λόγω μείζονος πολιτικής διαφοράς. Αντικατοπτρίζει την αδυσώπητη πραγματικότητα. Πρώτα απ' όλα υπάρχουν οι χιλιάδες αυτοκτονίες και οι απόπειρες αυτοκτονίας που έχουν σημειωθεί στη χώρα μας, εξαιτίας της απελπισίας που προκάλεσαν η οικονομική ανέχεια και η έλλειψη προοπτικής για ένα καλύτερο αύριο. Σε λίγο καιρό, αν συνεχιστεί έτσι η κατάσταση, δεν θα υπάρχει ούτε μια γειτονιά στην Ελλάδα η οποία θα έχει μείνει αλώβητη από την πανώλη των απονενοημένων διαβημάτων.

Επιπλέον, υπάρχει και η ζημιά «βάθους» που έχει γίνει και συνεχίζει να γίνεται στα θεμέλια του συλλογικού εποικοδομήματος. Τα Μνημόνια σκοτώνουν τους Έλληνες προτού καν γεννηθούν, αποτρέποντας τη δημιουργία οικογενειών και την τεκνοποιία των νέων ζευγαριών. Ενδεικτικά της τεράστιας απειλής για την εθνική επιβίωση είναι τα στοιχεία μελέτης του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού που παρουσίασε στη Βουλή ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης. Το... ρεζουμέ είναι ότι σημειώθηκε μείωση 14% στις γεννήσεις ζώντων νεογνών την τελευταία τετραετία, το διάστημα της υποταγής μας στους διεθνείς τοκογλύφους. Το 2008 ο αριθμός γεννήσεων ζώντων νεογνών ήταν 118.302 και το 2012 περιορίστηκε σταδιακά σε 100.980.

Αν γίνει ανάγνωση των δεδομένων υπό μια... στρατιωτική οπτική, διαπιστώνεται ότι ολόκληρες μεραρχίες χάνονται κατ' έτος στον ακήρυχτο πόλεμο που διεξάγει η πατρίδα μας με έναν εσμό ανίκανων ή κακόβουλων διαχειριστών της εξουσίας και των σκοτεινών εντολέων τους. Ειδικά σε αυτή την απαιτητική γωνιά του πλανήτη ενδείκνυται η υπενθύμιση αυτής της αμυντικής οπτικής - για λόγους που άπαντες αντιλαμβανόμεθα. Και υπό το πρίσμα της οικονομίας είναι δυσβάσταχτος ο... λογαριασμός: πώς είναι δυνατόν να επέλθει «ανάπτυξη», να ακμάσει η οικονομία και να ανταποκριθεί το κράτος στις υποχρεώσεις του όταν λείπουν οι νέοι και αυξάνονται οι αριθμοί των εξαθλιωμένων συνταξιούχων;

Πολλοί θα αντιτείνουν ότι η οικονομική κατάσταση δεν συνδέεται άμεσα με τον αριθμό των γεννήσεων. Θα παραθέσουν επιχειρήματα για τους ρυθμούς γεννήσεων σε υπανάπτυκτες χώρες στην Ασία, στον αραβικό κόσμο και στην Αφρική. Πρόκειται για εσφαλμένη επιχειρηματολογία με ελλιπέστατη τεκμηρίωση. Πρώτα απ' όλα μιλούν οι αριθμοί των γεννήσεων που έπεσαν δραματικά μετά τα Μνημόνια. Επίσης, η Ελλάδα δεν ανήκει στη Δύση, είναι η Δύση! Οι κάτοικοι αυτού του τόπου δεν είναι πρόθυμοι ούτε τους αρμόζει να... αφρικανοποιηθούν για να ικανοποιούν τις βουλήσεις όσων τους θέλουν ανδράποδα. Θέλουν να μεγαλώσουν παιδιά με προοπτικές πολιτισμένου κράτους και όχι υπόδουλης μπανανίας.

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις