ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΠΟΛΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ
495 αναγνώστες
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013
11:55

 

Πολώνεται επικίνδυνα το κλίμα στην Ελλάδα. Μετά το περιστατικό στο Πέραμα την προηγούμενη εβδομάδα και την άγρια συμπλοκή μεταξύ μελών του ΚΚΕ και ομάδων κρανοφόρων και ροπαλοφόρων μα απροσδιόριστη πολιτική ταυτότητα, παρά τις λυσσαλέες προσπάθειες κάποιων να τους βαφτίζουν ως μέλη της Χρυσής Αυγής, και τις συνεχιζόμενες αιφνιδιαστικές εφόδους της αστυνομίας και προσαγωγές υπόπτων, ένα νέο γεγονός με τον πρώτο νεκρό έρχεται να επιβεβαιώσει όλες εκείνες τις πληροφορίες που εδώ και μήνες σας έχουμε μεταδώσει με συνεχή επαναλαμβανόμενα ρεπορτάζ για σκηνικό εμφύλιου χάους και σκηνικού πολέμου αντάρτικου πόλεων να στήνεται μεθοδευμένα στην Ελλάδα.

Το σημερινό περιστατικό που έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Κερατσίνι του Πειραιά ανοίγει την μαύρη σελίδα πολιτικής αστάθειας στην χώρα, την στιγμή μάλιστα που είναι κάτι περισσότερο από προφανές, μετά την συνάντηση Μπαρόζο-Σαμαρά στις Βρυξέλλες ότι η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με ένα νέο πακέτο ακόμα σκληρότερων εισπρακτικών μέτρων μέσω διαρθρωτικών αλλαγών που όμως θα ζημιώσουν ακόμα περισσότερο το ήδη μειωμένο εισόδημα μισθωτών και συνταξιούχων. Με φόντο τα νέα μέτρα και την επερχόμενη αξιολόγηση της τρόικας το προσεχές δεκαπενθήμερο, η Ελλάδα από σήμερα το πρωί σταδιακά -με τα γεγονότα που περιγράφουμε- εισέρχεται σε μια πολύ επικίνδυνη περίοδο.

Ειδικότερα, η σελίδα της διαφαινόμενης πολιτικής αστάθειας και επερχόμενης κοινωνικής έκρηξης ανοίξει με έναν νεκρό, που κάποιοι προσπαθούν να τον ταυτοποιήσουν ως θύμα δεξιάς βαρβαρότητας και κάποιοι άλλοι ως θύμα αριστερού εξτρεμισμού. Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες -αν και ακόμα συγκεχυμένα τα στοιχεία του ρεπορτάζ- έχει ως εξής, όπως τα καταγράφει το Αθηναϊκό Πρακτορείο και άλλα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Διαβάστε την Επικαιρότητα εδώ 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις