ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
319 αναγνώστες
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013
11:34

 

Η προπαγάνδα της Άγκυρας έστησε ολόκληρη φιέστα για τον εορτασμό της κατάρριψης του συριακού ελικοπτέρου που είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι δύο χειριστές του. Συγκεκριμένα  παρασημοφόρησαν τους τούρκους πιλότους των δύο μαχητικών τους που κτύπησαν με πυραύλους αέρος-αέρος το Συριακό ελικόπτερο σαν να έκαναν σκοποβολή, χωρίς να είναι σίγουρο ότι είχε εισέλθει στο έδαφός τους.

Η τελετή βράβευσης τους πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση του Nτιγιαρμπακίρ με παρόντα τον αρχηγός της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας Ακίν Οζτούρκ. Ο τούρκος αρχηγός αφού βράβευσε τους πιλότους των δυο τουρκικών F-16 τόνισε πως « η τουρκική Αεροπορία σιγά-σιγά πλησιάζει τους στόχους που είχε θέσει ο Ατατούρκ και είναι έτοιμη να αναλάβει τις ευθύνες για να υπερασπιστεί την πατρίδα».

Σύμφωνα με το τουρκικό Επιτελείο «το επιθετικό ελικόπτερο Mi M-17 της Συρίας την ώρα που πετούσε σε ύψους 14.200 ποδών παραβίασε τα τουρκικά σύνορα κατά δυο χιλιόμετρα και καταρρίφθηκε από δυο F-16 τα οποία περιπολούσαν στην περιοχή. Το ελικόπτερο έπεσε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου εντός των συνόρων της Συρίας.

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις