ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ
438 αναγνώστες
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013
10:46

Σε δηλώσεις - σοκ προέβη ο ηγέτης της Αριστεράς στην Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.  Μιλώντας στη πρόσφατη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κατήγγειλε την ύπαρξη παρακράτους  που έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση χρησιμοποιώντας την ΕΥΠ, για παρακολουθήσεις των πολιτικών δυνάμεων που αντιστρατεύονται το μνημόνιο στην Ελλάδα.

«Σύντροφοι να προσέχετε. Τα τηλέφωνά μας παρακολουθούνται. Και το δικό μου, και τα δικά σας», φέρεται να είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές του κόμματός του, προχωρώντας σε μία αποκάλυψη που αναμένεται να προκαλέσει θύελλα στο πολιτικό σκηνικό.

Η αποκάλυψη αυτή του Αλέξη Τσίπρα δημοσιεύεται στην εφημερίδα RealNews της Κυριακής όπου αναφέρεται πως στην συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ την περασμένη Τετάρτη, κι ενώ βρισκόταν στην κορύφωσή του το θέμα της Χρυσής Αυγής, ο Αλέξης Τσίπρας προέβη στην αποκάλυψη ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας, δηλαδή η ΕΥΠ, παρακολουθούν το τηλέφωνό του, όπως και τα τηλέφωνα των βουλευτών της Κουμουνδούρου.

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις