ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΖΩΝΗ
326 αναγνώστες
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013
11:54

Μέσα σε δέκα ημέρες για δεύτερη φορά, ένας Τούρκος εντοπίστηκε να κινείται μέσα σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή στον Έβρο. Μάλιστα, προσπάθησε να το σκάσει όταν έγινε αντιληπτός, αλλά οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Ο 28χρονος αλλοδαπός που έχει διπλή τουρκική και βουλγαρική υπηκοότητα εθεάθη να κινείται με ένα Ι.Χ. φορτηγάκι με βουλγάρικες πινακίδες μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως κοντά στη Γεμιστή Έβρου. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει για να τον ελέγξουν, αλλά αυτός βγήκε στην Εγνατία Οδό προσπαθώντας να διαφύγει, ώσπου εγκλωβίστηκε κοντά στο Τελωνείο Κήπων.

Κατά την έρευνα ισχυρίστηκε  ότι είχε πάει στη μεθόριο για  να παραλάβει οκτώ μη νόμιμους μετανάστες οι οποίοι περίμεναν επί τουρκικού εδάφους. Πάνω του κατασχέθηκαν 100 ευρώ και ένα κινητό καθώς και το φορτηγάκι και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Στις 29 Σεπτεμβρίου είχαν συλληφθεί άλλοι δυο Τούρκοι ηλικίας 36 και 26 χρόνων βαθιά μέσα στη Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως και είχαν ισχυριστεί ότι έκαναν πεζοπορία και έχασαν το μονοπάτι τους.

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις