ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΜΕ ΟΡΟΥΣ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ” Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΥ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟΥ!
451 αναγνώστες
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013
11:28

Με απόλυτη μυστικότητα και διαβάθμιση της υπόθεσης ως “Ω” συνεχίζεται η έρευνα για το σκάνδαλο της ληστείας του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόρρητο και οι συνθήκες της δικαστικής διερεύνησης είναι ανάλογες με αυτές για την “Χρυσή Αυγή” ή παλαιότερα για την “17Ν”. Αυτό το γεγονός είναι ενδεικτικό της σοβαρότητας του εγκλήματος που εξακολουθεί να αποκρύπτεται από την συντριπτική πλειοψηφία των καθεστωτικών μέσων.

Η κολοσσιαίων διαστάσεων ληστεία του πλέον εύρωστου Ελληνικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που οδήγησε στην καταστροφή του, εκτός από το έγκλημα των CDS ενέχει και το πλιάτσικο μέσω θαλασσοδανείων, χορηγιών σε πρόσωπα πολιτικού ενδιαφέροντος, ενώ ήδη εμπλεκόμενοι έχουν εξαφανιστεί και καταζητούνται.

Στον φάκελλο γίνεται ειδική μνεία για “περίεργες” πράσινες θυγατρικές του ιδρύματος που όπως όλα δείχνουν, κάποια από τα μέλη τους εμπλέκονται στις κακουργηματικές πράξεις που διερευνά η δικαιοσύνη. Εκεί έγκειται και το απόρρητο των ενεργειών, αφού τα ισχυρότατα ονόματα που απαρτίζουν κάποια από τα ΔΣ και τώρα βρίσκονται υπό διερεύνηση θα προκαλούσαν σάλο στο πολιτικό και επιχειρηματικό γίγνεσθαι.

Εδώ όμως η διαδικασία πρέπει να γίνει ταχύτατα, αφού υπάρχει περίπτωση πρόσωπα που θα χαρακτηριστούν ως μέλη αυτής της εγκληματικής συμμορίας να βρίσκονται ακόμα σε θέσεις ευθύνης εντός του ιδρύματος και να προσπαθούν να καλύψουν τα ίχνη τους υπό την σκέπη των μεθοδεύσεων του ΥΠΟΙΚ με τις συγχωνεύσεις, τις ανακεφαλαιοποιήσεις και τον διαχωρισμό των τραπεζών που ρίχνουν τα επίμαχα δάνεια σε έναν κουβά έτοιμο να θαφτεί βαθιά για να ξεφύγουν οι κακούργοι.

Τα 500 εκ. που φέρεται να είναι η ζημιά του ιδρύματος, μαζί με τις συγγενείς υποθέσεις των CDS και των χορηγιών που ακόμα δεν έχουν αποτιμηθεί, ζητούν ενόχους. Είναι χρήμα που κλήθηκε να πληρώσει ο Ελληνικός λαός και στην προκειμένη περίπτωση η δικαστική έρευνα μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά και να δώσει απαντήσεις για αυτή την άθλια συμμορία που οδήγησε την Ελλάδα στην απώλεια Εθνικής κυριαρχίας και την υποδούλωση.

Ορθός ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης (Ω) αλλά η δικαιοσύνη οφείλει να λειτουργήσει τάχιστα και απερίσπαστα από πιέσεις, λομπίστες της διαφθοράς και επίορκους των ΜΜ”Ε” που μοιράστηκαν την λεία για να σιωπήσουν.


Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις