ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ «ΛΟΥΚΕΤΟ» ΤΩΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΗΠΑ;
342 αναγνώστες
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013
12:02

Τι μπορεί να σημαίνουν τα γεγονότα που συμβαίνουν στην Αμερική; Αυτά που εκτυλίσσονται στις ΗΠΑ σήμερα σημαίνουν, επί της ουσίας, ότι η ζωή των Αμερικανών θα γίνει ακόμη πιο άθλια, ενώ η κυβέρνηση θα συνεχίζει την είσπραξη των φόρων, την προώθηση ξένων πολέμων και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να πράξει μια αντισυνταγματική κυβέρνηση. Φυσικά, μην νομίζετε ότι έφτασε ακόμη η στιγμή για να χρεοκοπήσει (η ήδη χρεοκοπημένη) Αμερική, αφού ο δάκτυλος της Μαύρης Αδελφότητας, δηλαδή των μοναρχιών, που ελέγχουν πλέον πολιτικές δυνάμεις σε όλο τον πλανήτη, παρενέβη με τους εκπροσώπους του και έκλεισε προσωρινά το μαγαζί των ΗΠΑ.

Μια δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε μετά τα γεγονότα που ακολούθησαν στην Αμερική, δείχνει ότι η πλειοψηφία των Αμερικανών ψηφοφόρων (58 %) θα ψηφίσει "όχι" στην αύξηση του ανώτατου ορίου του χρέους.Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν ότι οι περισσότεροι Αμερικανοί είναι σύμφωνοι με τη θέση του Κόμματος του Τσαγιού (Tea Party) για το ανώτατο όριο του χρέους. Τον Ιανουάριο του 2011, δεκάδες εκπρόσωποι του Tea Party εκλέχθηκαν στην Bουλή των Αντιπροσώπων και στηρίζουν τους Pεπουμπλικάνους κόντρα στους Δημοκρατικούς του Ομπάμα, κατά περίπτωση.

Ο φετινός προϋπολογισμός των ΗΠΑ έπρεπε να εγκριθεί, όπως κάθε χρόνο, αλλά ο νόμος για την υγεία, αυτό το περιβόητο έκτρωμα που σύμφωνα με καταγγελίες έχει σκοπό να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με δεκάδες άλλες φορολογικές και "περιβαλλοντολογικές" παρεμβάσεις που θα ισχυροποιούσαν το μοντέλο παγκόσμιας διαχείρισης των λαών που προτιμά η Λευκή Αδελφότητα (δηλ. οι κοινοβουλευτικές ηγεσίες), δεν θα μπορούσε να περάσει εύκολα, αφού αντίκειται στα σχέδια της Μαύρης Αδελφότητας και την συμφωνία κοινής γραμμής την οποία έκαναν πριν μερικούς μήνες, η Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα.

Το βασικό πρόβλημα είναι η προώθηση ταχείας μείωσης του πληθυσμού των ΗΠΑ που επιδιώκει η Λευκή Αδελφότητα και δεν θέλει η Μαύρη. Τα γεγονότα στην Αμερική μπορείτε να τα εκλάβετε επίσης και ως προμήνυμα για τη στιγμή που θα αποφασίσουν να πτωχεύσει η Αμερική και θα επακολουθήσει η παγκόσμια κατάρρευση, ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος και η εμφάνιση του Αντίχριστου. Η κυβέρνηση Ομπάμα από τις πιέσεις που είπαμε ότι δέχεται, αναγκάστηκε να ξεκινήσει ένα ολέθριο, σωφρονιστικό, επιλεκτικό "κλείσιμο" που έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει ομήρους τους Αμερικανούς έως ότου ο Ομπάμα βρει το δρόμο του.

Η «απαίτηση των λύτρων του» είναι η συνολική συνθηκολόγηση με τις απαιτήσεις του για ατελείωτες δαπάνες, τη συνολική εξαγορά της ιατρικής από το Obamacare, και τη συγκέντρωση της εξουσίας στα χέρια των λίγων. Η κυβέρνηση Ομπάμα οδηγήθηκε σε ένα παρόμοιο τέχνασμα λίγους μήνες πριν, όταν άρχισε την απελευθέρωση χιλιάδων εγκληματιών με κακουργήματα από τις φυλακές των ΗΠΑ, υποστηρίζοντας ότι αναγκάστηκε να το πράξει λόγω των περικοπών του προϋπολογισμού.

Σήμερα, η κυβέρνηση Ομπάμα έκλεισε την πρόσβαση στις ιδιωτικές επιχειρήσεις, έκλεισε μέρη των θαλασσών, έκλεισε τουριστικές περιοχές προβολής από διάσημα αξιοθέατα και έβαλε πλώρη για να προκαλέσει τον πόνο και την ταλαιπωρία στο λαό της Αμερικής.

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις