ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΑΣ ΠΑΨΟΥΜΕ ΠΙΑ ΝΑ ΒΥΖΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
441 αναγνώστες
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013
11:15

Ήρθε η ώρα να ωριμάσουμε πλέον βίαια και να πάψουμε να «βυζαίνουμε» το δάκτυλό μας σαν μωρά παιδιά. Το έχουμε τονίσει κατ’ επανάληψη ότι η χώρα μας θα είναι υπό καθεστώς επιτήρησης, δηλαδή απώλειας της Εθνικής της Κυριαρχίας, μέχρι το 2050 και βλέπουμε. Αυτό αποτελεί τη μέγιστη ντροπή για όλους μας. Τώρα λοιπόν, αρχίζουν σιγά σιγά να βγαίνουν όλα στην επιφάνεια. Η χώρα μας θα παραμείνει υπό καθεστώς εποπτείας μέχρι το 2040, με την προϋπόθεση ότι μέχρι τότε θα έχουμε εξοφλήσει το 75% των δανείων της τρόϊκας, διαφορετικά η συνέχισή της θα παραταθεί σε χρόνο αόριστο.

Ακόμα δηλαδή και όταν τελειώσουν τα μνημόνια (αν… τελειώσουν), η εποπτεία θα συνεχιστεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή η οποία θα πραγματοποιεί, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ (δηλαδή στην ουσία η Γερμανία), τακτικές αποστολές επιθεώρησης στην Ελλάδα, προκειμένου να εκτιμήσει την οικονομική, δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική μας κατάσταση και θα επιβάλει διορθωτικά μέτρα όπου απαιτούνται. Όσοι έχουμε την υπομονή να περιμένουμε μέχρι τότε (αν φυσικά υπάρχουμε στη ζωή) συνεχίζοντας να έχουμε στο σβέρκο μας αυτό το ίδιο το υπεύθυνο για την κατάντια μας κληρονομικό πολιτικό προσωπικό και τους κληρονομικούς νταβατζήδες του, να συνεχίσουν να μας εκμεταλλεύονται, κακό του κεφαλιού μας.

Όσοι όμως από εμάς δεν έχουμε αυτή την υπομονή, θα πρέπει να συγκλονιστούμε τώρα από μια βίαιη επανάσταση συνείδησης. Αύριο ίσως να είναι πολύ αργά. Μόνος στόχος μας θα πρέπει να είναι ένα συνταγματικό δημοψήφισμα, για να αλλάξουμε μόνοι μας τους κανόνες του πολιτικού παιχνιδιού και να πετάξουμε από πάνω μας αυτή την κληρονομική ολιγαρχία, που επί δύο αιώνες, μας κρατά υπανάπτυκτους ραγιάδες. Ας δώσουμε λοιπόν ”τρόπο” στην οργή μας.

Διαβάστε την Επικαιρότητα εδώ

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις