ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ
369 αναγνώστες
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013
10:49

Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα φαινόμενο, μια πολιτική λαίλαπα, η οποία βρίσκεται σε αποδρομή - αφού πρώτα διέλυσε τη χώρα. Τα ποσοστά του κατακρημνίζονται, οι παλιοί ψηφοφόροι του έχουν σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του πολιτικού ορίζοντα και οι παραμένοντες δύσκολα παραδέχονται την... ανάρμοστη σχέση με το πράσινο συνδικάτο της παρακμής. Ωστόσο, επειδή όλοι οι οργανισμοί παλεύουν μέχρις εσχάτων για την επιβίωσή τους, το κομματίδιο του Βαγγέλη Βενιζέλου δεν παραδίδει τα όπλα και αγωνίζεται με νύχια και με δόντια για την παράταση του παρασιτικού βίου του. Μπορεί η εκλογική επιρροή του να είναι πλέον ισχνή και στις επόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι ίσως αποφανθούν ότι δεν πρέπει να εκπροσωπηθεί στη Βουλή, αλλά στην κυβέρνηση παραμένει κραταιό.

 Η επιβολή του ΠΑΣΟΚ δεν «εμπεδώνεται» μόνο στα υπουργεία όπου συμμετέχει δι' αντιπροσώπων της η ομήγυρις του κ. Βενιζέλου. Πάμπολλες φορές το ΠΑΣΟΚ καθορίζει τις αποφάσεις της κυβέρνησης, δημιουργώντας μια αδικαιολόγητη ασυμμετρία μεταξύ της λαϊκής βούλησης, της εθνικής αναγκαιότητας και της ισχύος έκαστου κόμματος. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα «γινάτια» του ηγετίσκου του θνήσκοντος Κινήματος με τις παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου του ΟΧΙ. Ο κ. Βενιζέλος έκανε ό,τι μπορούσε για να δημιουργήσει προβλήματα στη διεξαγωγή των παρελάσεων - χωρίς βέβαια να τολμήσει να εμφανιστεί ενώπιον των πολιτών της πόλης του. Ετι δε ο απίθανος αυτός άνθρωπος, που κυκλοφορεί ακόμα με την κρατική, θωρακισμένη BMW, η οποία κόστισε στον ελληνικό λαό περί τα 750.000 ευρώ, μέσα στον παροξυσμό της βουλιμίας του για εξουσία έφτασε να ζητήσει την παραίτηση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τζιτζικώστα!

 Αφορμή της πρωτοφανούς αξιώσεως ήταν η τήρηση του πρωτοκόλλου από την πλευρά του κ. Τζιτζικώστα και η συνακόλουθη πρόσκληση βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην παρέλαση. Είναι προφανές ότι η εγκληματική οργάνωση που παρέδωσε την Ελλάδα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων υπερεκπροσωπείται σε μια κυβέρνηση, η οποία έχει ως αποστολή να κάνει ακριβώς το αντίθετο: να μας απεμπλέξει!

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις