ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
372 αναγνώστες
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013
10:11

Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της εξάρθρωσης κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης με έδρα την Ελλάδα, ενώ προκαλεί μεγάλη ανησυχία στην κοσμική Αθήνα, αφού υπάρχουν πολλά και τρανταχτά ονόματα της «σόουμπιζ» στη λίστα πελατών. Πρόκειται για άτομα γνωστά στα πανελλήνιο, που είχαν όμως πέσει στα δίχτυα του κυκλώματος και εκτός από χρήστες και αγοραστές λειτουργούσαν και ως «κράχτες» για τους υπόλοιπους πελάτες.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso” το καρτέλ λειτουργούσε όλο το 24ωρο για να εξυπηρετεί τους επώνυμους πελάτες. Ειδικά στα νότια προάστια και στην περιοχή όπου η κοσμική Αθήνα συγκεντρώνεται για να διασκεδάσει το κύκλωμα έκανε και «ντελίβερι». Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από τις συνομιλίες των μελών του καρτέλ υπήρχε πλήρης οργάνωση σε βάρδιες, άνθρωποι που έκαναν τις συνεννοήσεις, άλλοι που έκαναν τις παραδώσεις του ναρκωτικού στους πελάτες, αλλά και ειδικοί κωδικοί συνεννόησης.

Τα cd, οι μπίρες, τα τσιγάρα ή ακόμη και οι ακτινογραφίες δεν ήταν τίποτε άλλο από την κοκαΐνη που το κύκλωμα σκορπούσε στην κοσμική Αθήνα. Eνώ ήταν πολύ δύσκολο να γίνει κάποιος πελάτης καθώς απαιτούνταν η σύσταση από άλλον ήδη έμπιστο άνθρωπο του κυκλώματος κάποιοι επώνυμοι είχαν και τα ... τυχερά τους. Καλύτερες τιμές και δώρα προκειμένου να λειτουργούν ως κράχτες, ως διαφημιστικό προϊόν δηλαδή.

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις