ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. BLOOMBERG: ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
248 αναγνώστες
Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013
08:02

 

Στο ότι "κρέμεται" από μια κλωστή η κυβέρνηση στέκεται το πρακτορείο Bloomberg, μετά την "νίκη" της στην πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Στην πρόταση δυσπιστίας από την οποία «επιβίωσε», όπως λέει η κυβέρνηση, αναφέρεται το διεθνές πρακτορείο Bloomberg και κάνει μια σύντομη περιγραφή της κατάστασης από τον Ιούνιο και μετά.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ και η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τον κυβερνητικό συνασπισμό ήταν «χτυπήματα για την κυβέρνηση», ενώ την Κυριακή, επισημαίνει, αποχώρησε άλλη μια βουλευτής. Από την ΕΡΤ απολύθηκαν 2650 εργαζόμενοι, στο πλαίσιο των 4.000 απολύσεων που πρέπει να γίνουν ως το τέλος του χρόνου.

«Η Ελλάδα έχει μια χαοτική και πολύ ανταγωνιστική τηλεοπτική αγορά και η κυβέρνηση αποφάσισε ότι δεν ήθελε να πληρώνει για έναν διογκωμένο, αναποτελεσματικό κρατικό σταθμό. Το ένα τέταρτο περίπου των απολυμένων θα επαναπροσληφθεί με χαμηλότερο μισθό από Ιανουάριο». Το άρθρο στο Bloomberg καταλήγει «αυτό πρέπει να κάνει η Ελλάδα σε ολόκληρο τον γραφειοκρατικό τομέα, αλλά η κυβέρνηση ήδη κρέμεται από μια κλωστή».

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις