ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


"ΨΗΝΟΥΝ" ΝΕΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ
327 αναγνώστες
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013
10:30

 

Το ενδεχόμενο αλλαγής κυβέρνησης με τρίτο πρόσωπο πρωθυπουργό από την ίδια Bουλή, το οποίο αποκάλυψε το defencenet.gr πρώτο, ("Η αγωνία του Μαξίμου πριν από το πέναλτι": Και αλλαγή πρωθυπουργού;) στις 28 Οκτωβρίου καλλιεργείται με βασικό προωθητή της ιδέας την Ντόρα Μπακογιάννη και αναδημοσιεύεται σήμερα στα πρωτοσέλιδά τους στις εφημερίδες "Το Ποντίκι" και η "Αυγή".

Πρόκειται για ένα σενάριο διάσωσης του Μνημονίου που προωθείται από τους γνωστούς συνεργούς της τρόικα στην Ελλάδα (συγκεκριμένα επιχειρηματικά και εκδοτικά κέντρα) για να μην πάει η χώρα σε εκλογές, ώστε να μην διακινδυνεύουν να τεθεί υπό την αίρεση των πολιτών η κυβέρνηση και το Μνημόνιο.

Γράφαμε τότε ότι "Δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγή πρωθυπουργού (ήδη συζητείται πολύ έντονα το ενδεχόμενο εντός της ΚΟ της ΝΔ) προκειμένου να επιβιώσει η παρούσα κυβερνητική πλειοψηφία. Αυτό το μελετά η τρόϊκα προκειμένου να επαναληφθεί το σκηνικό του 2011-2012 με τους τέσσερις εν σειρά πρωθυπουργού.

 

Το ζητούμενο γι αυτούς είναι να διατηρηθεί η πολιτική των Μνημονίων". Ποιος θα αναλάβει πρωθυπουργός; Πρόσωπο εκτός των δύο κυβερνητικών κομμάτων (πιθανόν και "αριστερού προφίλ), αλλά θα υπάρξει και είσοδος τουλάχιστον την ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις