ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ...
330 αναγνώστες
Σάββατο, 16 Νοεμβρίου 2013
10:34

 

Μετά την ένταση της τηλεπικοινωνιακής επίθεσης και του βιασμού της σκέψης και της ψυχής μας, θα πληρωθείτε, κύριοι, αλλά να είστε σίγουροι ότι η πληρωμή θα είναι βαριά Tο θέμα δεν είναι απλώς αν θα διπλασιαστούν ή θα υπερδιπλασιαστούν οι φόροι. Δεν είναι αν θα μπουν νέοι φόροι ή θα αυξηθούν οι παλιοί. Ούτε ότι ψάχνουν με φοβερή μανία πως θα μας κλέψουν τα λεφτά (ποιά λεφτά;) απ' την τσέπη!

Ούτε ότι ψάχνουν ποιά Ι.Χ. δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ για να βάλουν πρόστιμο 400 ευρώ (δεν τους μάρανε η ασφάλειά μας! το 400αρι θέλουν). Ούτε ότι σκέφτονται να φορολογήσουν και τα οχήματα που έχουν καταθέσει πινακίδες! Ούτε ότι θα μας βάλουν να πληρώνουμε τα ασφάλιστρα απ' την αρχή της χρονιάς μονοκοπανιά! Ούτε ότι δεν τους νοιάζει αν θα τα πληρώσουμε όλα αυτά, διότι θα μας επιβάλλουν (εφ' όσον δεν έχουμε να πληρώσουμε) πενταπλάσια πρόστιμα!

Δεν είναι καν απλώς ότι φεύγοντας το ''χαράτσι'' απ' τους λογαριασμούς της ΔΕΗ θα αυξηθεί, όπως και η τιμή του ρεύματος θα αυξηθεί, έτσι, ώστε να μην μικρύνει τελικά κι ο λογαριασμός! Δεν είναι ότι οι φόροι που επιβάλλονται στα ακίνητα συνιστούν από μόνοι τους δήμευση, πριν την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό... Δεν είναι ότι θα αυξηθούν οι άμεσοι φόροι, τα τέλη επιτηδεύματος(!)...Ότι  θα επιβληθούν φόροι γέννησης, θανάτου, κεφαλικοί φόροι, καπνικοί φόροι, φόροι και ούτω καθεξής...

Δεν είναι απλώς όλα αυτά! ΕΙΝΑΙ η απίστευτη ένταση της τηλεπικοινωνιακής επίθεσης και του απίθανου βιασμού της σκέψης και της ψυχής, που υφίσταται ο έλληνας πολίτης καθημερινά, όταν τα 3/4 των ειδήσεων πρωί - βράδυ είναι: Το τί  θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ, Πότε θα το ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ,  Τί θα γίνει αν δεν το ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ Και γιατί πρέπει να το ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ! Όλη μας η ζωή και η σκέψη περιστρέφεται πιά γύρω απ' το ρήμα ''ΠΛΗΡΩΝΩ'' ! Κι από κοντά έρχεται το ρήμα ''χρωστάω'', και το ''πρόστιμο'', και η ''κατάσχεση'', και η '' σύλληψη για χρέη''... Και πάλι από την αρχή κάθε μέρα, κάθε βράδυ, συνεχιζόμενα, αέναα, σχιζοφρενικά, παρανοϊκά, καταλυτικά. Αυτό είναι το θέμα:

Ότι μας έκαναν από ανθρώπους υγιείς,  με δουλειές, με ενδιαφέροντα, με οικογένειες, με φίλους, ανθρώπους(;) που σκέφτονται ΜΟΝΟΝ τί έχουν να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. Στο τέλος όμως η τελική πληρωμή θα 'ναι αυτή που θα κάνουμε σε όλους αυτούς που μας κατάντησαν έτσι! Και θα 'ναι πολύ βαριά πληρωμή...

Διαβάστε την Επικαιρότητα εδώ

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις