ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


H E.E. ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΥΖΙ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΕΙ
321 αναγνώστες
Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013
11:20

 

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξαθλίωσε τους Έλληνες, με τη βοήθεια βέβαια των ελληνικών κυβερνήσεων που υπέγραψαν τα μνημόνια-θανατική καταδίκη και τώρα στέλνει ρύζι από την Κίνα και τυριά αμφιβόλου ποιότητας προσφέροντας τα στα συσσίτια των… θυμάτων τους.  Πρόκειται για απίστευτη ενέργεια, που μαρτυρά τη κυνικότητα αυτών που επιβάλλουν τις πολιτικές τους σε βάρος των Ελλήνων και την προδοσία όσων ανέχονται να εξευτελίζεται ο λαός και να καταπατείται βάναυσα η αξιοπρέπεια του.
 
Μας πετούν ένα κομμάτι τυρί, από αυτά που τους περισσεύουν και μας δίνουν ένα κιλό ρύζι, όπως στα σκυλιά. Υπάρχουν μάλιστα καταγγελίες πώς τα τυριά που δίδονται στα συσσίτια κάποιες φορές είναι μουχλιασμένα, ίσως από κακή συντήρηση, ή έχει παρέλθει η ημερομηνία λήξης τους. Θεωρώντας πώς με αυτό τον τρόπο θα εξαγνιστούν από τις θηριωδίες που κάνουν σε βάρος των Ελλήνων, που τους παίρνουν τα σπίτια, τους κόβουν τους μισθούς και τις συντάξεις, που έχουν βουλιάξει στην ανεργία μία ολόκληρη χώρα, που γκρεμίζουν τα όνειρα των νέων. Που τελικώς μας παίρνουν τη ζωή.
 
Αυτή είναι η βοήθεια που περιμένει από τους Ευρωπαίους ο πρωθυπουργός της χώρας Α. Σαμαράς και ο συνέταιρος του Ε. Βενιζέλος. Έτσι φαντάζονται την ανάπτυξη. Με λίγο ρύζι και ένα κομμάτι τυρί με τη σφραγίδα της Ευρωπαικής Ένωσης αυτή τη φορά να δηλώνει ποιος έχει επιβάλλει την Κατοχή σε τούτη εδώ τη χώρα, αντί της Γερμανικής παλαιότερα.
 
Επί της ουσίας όμως το Βερολίνο είναι πίσω από την υποδούλωση του ελληνικού λαού και ο κ. Σαμαράς επιχαίρει για το… success story και παρακαλεί την Α. Μέρκελ για μία θετική δήλωση, όταν η τρόικα ξεκαθαρίζει θα πάρετε θέλετε δε θέλετε νέα μέτρα και ο επικεφαλής του Eurogroup Γ. Νταισελμπλουμ κάνει λόγο για νέες θυσίες γιατί οι δανειστές «χάνουν την υπομονή τους». Ως πότε άραγε θα ανέχεται ο Ελληνικός Λαός τέτοιες συμπεριφορές και θα υπομένει την εξαθλίωση του για να κερδοσκοπούν οι δανειστές και τα ξένα funds;

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις