ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΣ
399 αναγνώστες
Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013
10:56

 

Την άμεση επίλυση των σοβαρών κτηριακών προβλημάτων που ταλανίζουν εδώ και καιρό το Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης, ζητούν οι φοιτητές οι οποίοι προχώρησαν σε κατάληψη του τμήματος και ταυτόχρονη παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της πόλης χθες. Μάλιστα οι φοιτητές μαγνητοσκόπησαν τα προβλήματα που προκύπτουν τόσο εντός των αιθουσών διδασκαλίας όσο και στο κεντρικό αίθριο του κτηρίου μετά από μια έντονη βροχόπτωση, καταδεικνύοντας την ακαταλληλότητα του χώρου που στεγάζει προσωρινά το Τμήμα. Οι φοιτητές ζητούν μεταξύ άλλων αξιοπρεπείς κτηριακές συνθήκες και κατασκευή νέου κτηρίου.

Η σχολή βρίσκεται σε κατάληψη από τους φοιτητές, ενώ ο Σύλλογος Φοιτητών της Αρχιτεκτονικής εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως το πρόβλημα παραμένει άλυτο εδώ και χρόνια, ενώ πριν από μερικές ημέρες και λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην πόλη, έγινε για ακόμη μια φορά αισθητό. «Για μία ακόμα φορά, το γεγονός αυτό έγινε αισθητό μετά από τις τελευταίες βροχοπτώσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να στάζει αδιάκοπα μέσα στις αίθουσες των ετών και στο κεντρικό αίθριο, να περνάνε τα νερά από τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις των ψευδοροφών και κομμάτια ψευδοροφής να υποχωρούν.

Επειδή το φαινόμενο αυτό επαναλαμβάνεται τα τελευταία χρόνια, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των φοιτητών, ως Σύλλογος Φοιτητών Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών είχαμε προβεί σε μία σειρά κινητοποιήσεων» τονίζεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις