ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΑΦΤΙΣΤΟΥΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ...
417 αναγνώστες
Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013
11:41

 

Αλλά στην πραγματικότητα η λερναία ύδρα του συστήματος είναι απίστευτα αδύναμη, μπροστά στην αποφασιστικότητα ενός λαού!... Έρχονται ώρες που θέλεις  να παραιτηθείς. Να παραδοθείς. Να υποκύψεις στην απογοήτευση και να ησυχάσεις... Είναι οι ώρες που ανακαλύπτεις ότι ο εχθρός έχει ατέλειωτα αποθέματα εφεδρικών παραπλανήσεων, τεράστιες ποσότητες βούρκου και οχετού ικανού να πνίξει κάθε δύναμη λογικής και αντίστασης.

Προσπαθείς να δεις, να βρεις, να ξεσκεπάσεις την μία απάτη, και την θέση της παίρνουν άλλες δέκα! Όπως αυτή η "κίνηση των 58", που το σύστημα και οι "εθνικοί" εργολάβοι, οι εκδότες, οι ύαινες εξωτερικού και εσωτερικού μας πετούν κατάμουτρα σαν νέα σανίδα σωτηρίας, νέο "πόλο" προβληματισμού, σκέψης(!) και δράσης, όπως πολύ σύντομα και καταιγιστικά θα ξεκινήσουν την ανηλεή τους προπαγάνδα!

Οι προδότες θα βαφτιστούν σωτήρες, και οι δολοφόνοι, άγγελοι...Νέα απάτη, νέα πλεκτάνη... Νέοι αγώνες θα χρειαστούν για να ξεσκεπαστεί κι αυτή... Όμως δεν φταίει ο εχθρός, δεν φταίει το σύστημα... Φταίει ο φίλος, ο σύμμαχος. Που ΘΕΛΕΙ να εξαπατηθεί, ΘΕΛΕΙ να παγιδευτεί, θέλει εν τέλει να νικηθεί και να πεθάνει! Αν δεν ήθελε, αν δεν έκλεινε τα μάτια και προπαντός το μυαλό, αυτή η αίσθηση ματαίωσης και ανημποριάς που σε κατακλύζει, θα έλλειπε.

Ο φίλος είναι το πρόβλημα και όχι ο εχθρός! Αυτός σε εξουθενώνει, αυτός σε απογοητεύει, αυτός σε εξασθενεί... Ο εχθρός μέσα στην γελοιωδώς τρομακτική μάσκα του είναι αυτό ακριβώς: ΓΕΛΟΙΟΣ! Αυτό που είναι πραγματικά τρομακτικό είναι το μυαλό και η σκέψη του φίλου, του σύμμαχου, του λαού! Αυτό, δυστυχώς, πρέπει ν' αντιπαλέψεις. Αυτό, κι όχι τις δυνάμεις του εχθρού! Γι αυτό αισθάνεσαι τόσο αδύναμος κι απογοητευμένος.. Και είναι κρίμα. Γιατί στην πραγματικότητα η λερναία ύδρα του συστήματος είναι απίστευτα αδύναμη, μπροστά στην αποφασιστικότητα ενός λαού!...

Διαβάστε την Επικαιρότητα εδώ

 

 

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις