ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ
Δυναμική έγκαιρη και αιχμηρή ενημέρωση
Λίγα λόγια για εμένα
ΟΙ κοινωνικές απόψεις και αντιθέσεις δημιουργήθηκαν για να σας ενημερώνουν σφαιρικά με θέματα της Επικαιρότητας.
ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ


Η 2Η "ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΓΚΡΑΝΤ" ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ
321 αναγνώστες
Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013
11:48

Tελικά φαίνεται ότι η δευτερη μάχη του Στάλινγκραντ θα δοθεί κατά των τρομοκρατών: Τουλάχιστον 14 άνθρωποι νεκροί και 27 τραυματίες (οι δύο σε κρίσιμη κατάσταση) είναι το αποτέλεσμα της δεύτερης τρομοκρατικής επίθεσης των ισλαμιστών Τσετσένων στο Βόλγκογκραντ (πρώην Στάλινγκραντ) μέσα σε 24 ώρες και της τρίτης μέσα σε 14 μήνες:
 
Άλλα έξι άτομα είχαν σκοτωθεί στο Βόλγκογκραντ τον Οκτώβριο όταν ανατινάχθηκε μέσα σε λεωφορείο γεμάτο φοιτητές μια φίλη της "μαύρης χήρας", Ο. Ασλάνοβα που χθες αιματοκύλισε τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης. Πλάνα που μετέδωσε η κρατική τηλεόραση δείχνουν ό,τι απέμεινε από το κατεστραμμένο μπλε και λευκό τρόλεϊ με την οροφή του να έχει αποσπαστεί από το υπόλοιπο όχημα και πτώματα και συντρίμμια σκορπισμένα στο δρόμο.
 
Μέχρι στιγμής καμία οργάνωση δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη σημερινή ή τη χθεσινή επίθεση, από την οποία σκοτώθηκαν 17 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι από τη χθεσινή επίθεση 37 τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι δύο αυτές επιθέσεις γίνονται εκτός του "ατσάλινου δακτυλίου ασφαλείας" που έχει στηθεί περιμετρικά σε απόσταση 200 χλμ. από το Σότσι (το Βόλγκοραντ απέχει 690 χλμ).
 
Ο πρόεδρος Β.Πούτιν διέταξε μεγάλες ανθρωποκυνηγητό εντός και εκτός Ρωσίας για την σύλλληψη αυτών που βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις, ενώ ενισχύονται με προηγμένα μηχανήματα σκαναρίσματος εκρηκτικών όλοι οι σταθμοί μεταφορών ανθρώπων και εμπορευμάτων εντός του "δακτυλίου ασφαλείας". Οι Χειμερινοί Αγώνες ξεκινούν στις 7 Φεβρουαρίου στο Σότσι και ελπίδα όλων είναι να μην δούμε τις εικόνες από τον Μαραθώνιο της Βοστώνης...

Αξιολογήστε το άρθρο 
Δεν έχει αξιολογηθεί
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Μια ιστοσελιδα με πλούσια θεματολογια από τον Ελληνικό και Διεθνή χώρο.
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις